Liv i balance

Liv i Balance med Lisa Maria

Med Lisa Maria

Undervisning

Selvforsvar

Selvforsvar med Lisa Maria


Min rejse i kampsporten Kenpo Karate startede tilbage i 2004. Ved et tilfælde faldt jeg over en annonce og besluttede at genoptage en gammel teenage-interesse. Det viste sig at være noget, som styrkede mig såvel mentalt som fysisk.


Med baggrund i dette tilbyder jeg selvforsvarsundervisning, både som workshop / event og forløb. Jeg underviser helst kvinder / mænd på hver deres hold, da der kan være stor forskel på behovet og ligeledes fysikken.


Kort fortalt arbejder vi både med den mentale og den fysiske del. Når vi mentalt er indstillet på, hvad der kan ske i en eventuel selvforsvarssituation, så er du allerede et skridt foran. Dertil kommer også forskellige elementer af konflikthåndtering.


Når du derudover også har prøvet mærke den fysiske kontakt på egen krop og mærket, hvilke handlemuligheder du har i en given situation (omklamring / slag / kvælertag mm), så vil du allerede udstråle en helt anden og mere selvsikker energi og måde at bevæge dig på.


Dette kan i sig selv være en delvis medvirkende faktor i forebyggelse af angreb / overgreb, da det i visse undersøgelser er påvist, at overfaldsmænd kigger på, hvordan deres offer bevæger sig ("sammenkrøbet" kontra "brystet frem - her kommer jeg")


Kontakt mig her for yderligere information eller booking.

Det siger mine kunder

Jeg føler mig SÅ tryg i Lisas hænder. Hun er dygtig, empatisk og man føler sig set og mødt. Hun hjælper på vej, er støttende og nærværende. Hendes hænder er magiske. Tak, kære Lisa

Mette J.

Fik en dejlig behandling ved søde Lisa, som er rigtig god til at give sig tid til sine kunder. Hun er god til at forklare hvad hun gør, så det giver mening. Klar anbefaling

Sine A.

Stort ros og taknemlighed

Lisa er så fantastisk med alle hendes behandlinger Jeg føler mig så tryg og i gode hænder

Ane M.