Liv i balance

Liv i Balance med Lisa Maria

Med Lisa Maria

Undervisning

Yoga

Yin-Yang yoga / “Min Yoga” med Lisa Maria

Kom og vær en del af et dejligt fællesskab, hvor du får kontakt med krop og sind gennem forskellige øvelser på tværs af forskellige yoga-stilarter. Mærk, hvilken værdi yoga kan tilføre dit liv / din krop, sjæl og sind. Når du dyrker yoga med mig, kommer vi hver gang hele kroppen rundt med styrke, balance, fleksibilitet og ikke mindst afspænding.


At opnå en bestemt stilling er ikke målet! Fremfor at jagte en bestemt stilling / position, handler det mere om, at jeg guider dig mærke, hvad din krop egentlig kan og jeg hjælper dig med at opdage områder af din krop, som du måske ikke nødvendigvis tænker over til dagligt.


Det vigtige er processen / “vejen” til øvelsen, hvor vi går på opdagelse i kroppen og du får tid til at mærke efter:

  • Hvad er godt for dig og din krop
  • Hvor går grænsen for, hvilke bevægelser du kan / skal lave
  • Har du tanker, som skaber unødige forventninger til dig selv


Med denne praksis skaber vi sammen en helt ny kropsbevidsthed. En bevidsthed din krop vil takke dig for og en bevidsthed du vil kunne bære med dig hver dag. En øget kropsbevidsthed kan sammen med de andre gode egenskaber fra yogaen være med til fx bringe nervesystemet i ro (afhjælpe stress), mindske tankemylder, styrke kroppens væv / balanceevne og afhjælpe evt uro i kroppen.


Alt udføres med respekt og omsorg for den enkeltes formåen - uanset alder og fysiske form. Jeg tilrettelægger timerne således, at der er mulighed for at vælge det niveau der passer dig og er der øvelser / bevægelser du ikke kan lave, så finder vi også en løsning på det. Der vil være en blanding af, at jeg viser øvelserne og går lidt rundt og justerer/ støtter din krop i øvelserne (hvis du ønsker det).


Velkommen til et rum, hvor vi bevæger os med kærlighed til og respekt for kroppen

(inspireret af min lærer fra Heart & Bones yoga, hvis motto er “Move with love”) 

Det siger mine kunder

Jeg føler mig SÅ tryg i Lisas hænder. Hun er dygtig, empatisk og man føler sig set og mødt. Hun hjælper på vej, er støttende og nærværende. Hendes hænder er magiske. Tak, kære Lisa

Mette J.

Fik en dejlig behandling ved søde Lisa, som er rigtig god til at give sig tid til sine kunder. Hun er god til at forklare hvad hun gør, så det giver mening. Klar anbefaling

Sine A.

Stort ros og taknemlighed

Lisa er så fantastisk med alle hendes behandlinger Jeg føler mig så tryg og i gode hænder

Ane M.